Om FamiliensNet.dk

 

FamiliensNet.dk er en side der har som formål at hjælpe familien med at blive mere struktureret i planlægningen af dagligdagen. Nøgleordet er at spare tid i hverdagen med de værktøjer der stilles til rådighed.

Madplan og indkøbsseddel
Med en struktur på familiens aftensmad (og/eller andre måltider), kan der skabes ro i familien når alle ved hvad menuen består af den pågældende aften. Det er med at benytte funktionen, da der er flere familier der har oplevet tidsbesparelser. Samtidig giver det, efterhånden som man bruger det, en god database for inspiration til fremtidig planlægning af familiens aftensmåltider.

Kalender
Planlæg aftaler og begivenheder med kalenderfunktionen. Giver et hurtigt og nemt overblik over månedens aktiviteter i familien - og børnene kan også se med.

..og meget andet...

Hvem og hvorfor
Ideen til Familiensnet.dk er kommet efter at jeg gennem de sidste 4-5 år har udviklet nogle små-løsninger (rent privat) med hensyn til madplan og indkøbsseddel osv. Det har så udviklet sig til denne hjemmeside efterhånden, og så har jeg tænkt - hvorfor ikke lade andre benytte sig af den. Det betyder også at der er nogle af funktionerne der ikke er 100% færdige endnu, men det kommer efterhånden, og når tiden er til det, kommer der også flere funktioner med på siden.
 

Ideen er at det hele skal være gratis for brugerne, og indtil videre er der heller ikke reklamer eller andet tingeltangel - men det kan være det kommer. Der er jo en smule udgifter forbundet med at have dette kørende, og det kunne være rart at få dem dækket ind - på en eller anden måde. Men lige nu kører det som det gør.

Har du eventuelle spørgsmål, eller kommentarer, ris eller ros, er du velkommen til at benytte vores kontaktformular, eller feedback

formularen.

 

Med venlig hilsen og god fornøjelse

Kasper Brøckner
(Webmaster)

Ny familie?

Her opretter du dig som administrator af din familiens egen portal.

Opret din familie >

Herunder kan du se de funktioner du kan benytte dig af, ved at oprette din familie... og det er helt gratis.

  • Madplan
    Se og redigere i familiens madplan
  • Indkøb
    Se og oprette fælles indkøbssedler

Forsiden - Kontakt - Person politik - Om familiensnet.dk

familiensnet.dk @ 2024